23 november 2011

deze week voor de sint


#productie  
het sinterklaas label pakket ging vandaag naar frankrijk. ha wat is het leuk om pakjes over de grens te sturen! na onze zuiderburen, frankrijk, zwitserland, korea, vs en zweden, gaat mus deze week ondersteboven (er kwam een verzoekje vanuit australie). 
  

14 november 2011

in Kireei magazine


een uitgebreid artikel in het spaanse kireei magazine!het hele stuk vind je hier 
dank kireeihet is leuk om tussen de ontwerpers van bobo chosesla casita de wendy en irene hoofs van bloesem | bkids te staan.

12 november 2011

printable voor moodkids


moodkids vroeg of ik een printable voor de sint special wilde maken. het is een kaart met schoenzet bonnen geworden en hij is hier te gratis te downloaden en printen. naast fijne tips voor sintkadootjes staan er nog een paar andere leuke free printables in dit frisse en stijlvolle online magazine.

11 november 2011

voor sinterklaas!
handgedrukte sinterklaas kadolabels | sinterklaasstempel | sinterklaas vlaggenlijn | sinterklaas broche 
allemaal uniek en handgemaakt!

info en prijzen zie MUSwerk
interesse? email: info[at]muswerk.nl 

6 november 2011

in Papier Mache !

maanden geleden kregen we een mail uit australië van het inspirerend mooie magazine papier mache of zij een foto mochten gebruiken van onze site. ze wilden graag een stukje over ons jaszakschatten project schrijven voor in hun tweede papieren uitgave.
verrast dat we zelfs aan de andere kant van de oceaan niet onopgemerkt zijn gebleven, mailden we een blijde 'ja natuurlijk' terug.

papier mache magazine #2 blz. 23 onder het artikel "wonderful" 

#besteenbeetjetrots

4 november 2011

nieuwe tas!

 
een fijne ruil met nerissa van the new domesticnerissa is grafisch ontwerper in vancouver, canada. ze maakt o.a. mooie canvas tassen met zeefdrukprints. via de blogs ontdekten we elkaar en omdat we elkaars werk leuk vinden, hebben we maar een ruiltje gedaan. 
meer over haar kun je lezen bij bkids en andere mooie tassen vind je hier