11 februari 2009

bedtijd


soms worden we wakker met 5. 2 tussen ons in en 1 aan het voeteind. 1 van de 3 maakt er elke nacht een feestje van. boos als hij in eigen bedje ligt, ook als deze naast ons bed staat met mijn hand door de spijltjes en zachtjes een liedje voor hem. neem me steeds voor..., maar geborgen bij papa en mama en rust verder voor iedereen in huis is ook fijn!

7 opmerkingen:

 1. Hier slapen we standaard met vier in het grote bed en soms schuift nummer vijf ook aan.

  En heel eerlijk; ik geloof dat ik niet eens zou kunnen slapen zonder zo'n lief hoopje kind naast me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, je hebt helemaal gelijk daan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar.
  Heb al heel wat jaren 's-nachts kind rondom, kan zonder niet eens meer herinneren ;o)

  Groetjes,
  Maureen
  http://www.jikkes.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij slapen ook al 11 jaar met kinderen in bed. De jongsten beginnen nu in hun eigen en komen meestal wel bij ons (tot en met hun derde sliepen ze sowieso naast mij, hadden ze niet eens een eigen bed) en die van 9 en 11 komen soms ook nog wel eens gezellig aanschuiven, alhoewel die van 11 dat nauwelijks nog doet..

  Ze verwdijnen vanzelf weer uit het ouderlijk bed. Ik luisterde nóóit naar die achterlijke waarschuwingen dat je er dan nooit meer van af kwam. Ik wíl er niet eens van af als ze zo klein zijn! De mooiste momenten zijn toch echt die dat je samen in slaap valt of samen wakker wordt! Wat je dan allemaal nog kan bespreken en anders nooit te horen krijgt..ik denk dat het door de serene rust komt die er dan valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dankje maureen en roos. klinkt heerlijk knus.

  tis waar, zou het ook vreemd vinden een nacht zonder. geloof dat r. ooit 2x een hele nacht in eigen bed heeft geslapen. wel eens begonnen in zijn eigen bed, maar lag dan weer snel bij ons.
  r.'s bed heeft boekenplank-functie gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewelmerci!