21 november 2010

wie wat bewaart...


gered uit de wasmachine!
roemers jaszak schatten

8 opmerkingen:

 1. mijn oog valt onmiddelijk op die bootjes, zomer na zomer was dat waar Niek mee speelde. rivieren gegraven om te kunnen varen.
  Ooit 1 begraven en nooit meer terug gevonden.

  ook geen snoepkont of is hij echt van het bewaren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha...herkenbaar! Altijd weer een verassing wat je tegen komt. En dan zijn broek-, vest- en jaszakken nog te verwachten. Maar ik check tegenwoordig ook ieder omgeslagen boordje of randje. Want geloof me, ook daarin kan vééél verzameld worden. Vanuit het verleden wijzer geworden na nare ervaringen met rood crêpepapier en blauwe kleurstof. Helaas. Maar bij alles wat ik eruit vis, verschijnt er toch altijd weer een glimlach bij mij. Ik vind het zo grappig, al dat gehamster.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @elianne de bootjes gaan vanuit het strand, via de zandbak het bad in en… af en toe breek je er in de woonkamer bijna je nek over… - krijg tegenwoordig trouwens van de kinderen ook commentaar terug als zij hun nek over een "toevallige" schoen van mij breken haha -.
  en inderdaad geen snoepkont!

  @ :)
  enne voel je vrij om de schatten van jouw schat door te sturen (zie link). ben erg nieuwsgierig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow...wat een ge-wel-dig Barbapappa shirt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave jaszakschatten weer! Ik kijk gemiddeld twee keer per week in Wolf's jaszakken, want wil ook heel graag meedoen, maar ze zijn altijd leeg! Hij verzamelt wel eikeltjes enzo, maar die moeten wij altijd bewaren. Zodra ik een vondst heb, horen jullie het! :)

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewelmerci!